منابع یادگیری در تعلیم و تربیت

مرحله تولید : تجدید چاپ
قیمت : ۱٬۰۰۰٬۰۰۰ ریال
خرید نسخه چاپی

گسترش روزافزون و سریع علم و شاخه‌های متعدد آن ایجاب می‌کند آموزش و پرورش به جای تأکید بر یاد گرفتن «چه چیز»،‌ «چگونه» یاد گرفتن را آموزش دهد. در این شیوه دیگر معلم تنها منبع یادگیری انگاشته نمی‌شود و آموزش با منابع متعدد و متنوع صورت می‌گیرد. این کتاب با هدف آشنایی با انواع منابع یادگیری و کاربرد آن در فرایند یاددهی - یادگیری و نیز توانایی طرح تجارب یادگیری مبتنی بر کاربرد منابع آن، تألیف شده است. نویسنده دلیل اصلی خود را برای تألیف این کتاب، در وهله نخست نبود منبع برای این درس و سپس آشنایی با منابع مختلف یادگیری و توسعه و ترویج آن بیان داشته است.

پیشگفتار

فصل اول: آشنایی با منابع یادگیری
فصل دوم: آشنایی با نقش هریک از منابع یادگیری
فصل سوم: طراحی تجارب یادگیری مبتنی بر کاربست منابع یادگیری
فصل چهارم: روشهای استفاده از منابع یادگیری
فصل پنجم: آشنایی با مراکز تولید رسانه‌های آموزشی

پیوست: آشنایی با سایتهای مختلف تعلیم و تربیت
منابع

این کتاب برای دانشجویان رشته علوم تربیتی در مقطع کارشناسی ناپیوسته به عنوان منبع اصلی درس «روشهای استفاده از منابع یادگیری» به ارزش 2 واحد تدوین شده است و به دلیل نبود هیچ منبعی برای این درس گامی مهم در جهت آشنایی با منابع مختلف یادگیری و توسعه و ترویج آن به شمار می‌رود. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.