هیئت مدیرۀ تعاونی مسکن کارکنان سازمان تشکیل جلسه داد

اعضای هیئت مدیرۀ تعاونی مسکن کارکنان سازمان، طی جلسه‌ای ظرفیت‌های موجود برای تأمین مسکن اعضا را مورد بررسی قرار دادند.
هیئت مدیرۀ تعاونی مسکن کارکنان سازمان تشکیل جلسه داد

به گزارش روابط عمومی «سمت»، هیئت مدیرۀ تعاونی مسکن کارکنان سازمان پنجمین جلسه خود را تشکیل داد. در این نشست که با حضور تمامی اعضای هیئت مدیره و بازرس و مدیرعامل تعاونی برگزار شد، ابتدا رئیس هیئت‌مدیره ضمن تشکر از اهتمام و حمایت‌های بی‌دریغ رئیس سازمان در پی‌گیری مسکن کارکنان، لزوم تلاش همه جانبه برای ارتقای امید و اعتماد بین همکاران از طریق شناسایی و معرفی پروژه‌های عینی و عملی و قابل دستیابی با توجه به محدودیت‌های مالی موجود را مورد تأکید قرار داد. وی در ادامه ضمن اشاره به مصوبات پیشین هیأت‌مدیره در بررسی و شناسایی پروژه‌های متناسب و بهره‌گیری از مشارکت کارکنان عضو از طریق نظرسنجی و نیازسنجی از آنان که می‌تواند نقشۀ راه تعاونی باشد، از مدیرعامل تقاضا کرد در جلسۀ بعدی گزارشی از پی‌گیری امور محوله از جمله نتایج نیازسنجی، وام اعضای تعاونی و همچنین پی‌گیری سه پروژه‌ی مسکن وزارت علوم، سازمان اوقاف و شهرداری تهران که با همت رئیس سازمان کلید خورده است را به هیئت‌مدیره ارائه نموده و ضمن استمرار اقدامات مربوط به ثبت نهایی شرکت تعاونی، نتایج آن را نیز در اولین فرصت اعلام نماید. دیگر اعضای هیئت‌مدیره نیز بر لزوم تلاش مضاعف برای تحقق مطالبات اعضا و بویژه ضرورت شناسایی و پی‌گیری دست کم یک پروژۀ ملموس و اطلاع‌رسانی مستمر فعالیت‌ها به اعضای تعاونی تأکید کردند. مدیرعامل تعاونی نیز ضمن طرح برخی نیازمندی‌ها و همچنین ظرفیت‌های موجود و تجارب خود در بخش مسکن، پی‌گیری مطالبات مذکور را مورد تصریح قرار داد.

کلید واژه ها: سازمان سمت تعاونی مسکن سمت