انتصاب سرپرست معاونت نظارت علمی فنی سازمان «سمت»

۱۰ مهر ۱۴۰۳ | ۱۵:۴۵ کد : ۸۰۵ اخبار
رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی طی حکمی معاون نظارت علمی فنی (سمت) را منصوب کرد.
انتصاب سرپرست معاونت نظارت علمی فنی سازمان «سمت»

به گزارش روابط عمومی «سمت»، دکتر داود مهدوی‌زادگان رئیس سازمان، طی حکمی سرکار خانم دکتر سیمین عارفی را به عنوان سرپرست معاونت نظارت علمی فنی (سمت) منصوب کرد. متن حکم دکتر مهدوی‌زادگان به شرح زیر است:
سرکار خانم دکتر سیمین عارفی
با سلام و احترام؛
نظر به تعهد، تجارب ارزنده و توانمندی‌های علمی و تخصصی، به موجب این ابلاغ سرکارعالی را از تاریخ ۱۰/۰۷/۱۴۰۳ به سِمَت «سرپرست معاونت نظارت علمی فنی» سازمان منصوب می‌نمایم.
امید است با برنامه‌ریزی و اهتمام سرکارعالی گامهای مؤثری در پیشبرد اهداف سازمان و تدوین و انتشار آثار علمی برداشته شود.
توفیق روز افزون شما را در خدمت به جامعه دانشگاهی و میهن اسلامی از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم.
دکتر داود مهدوی‌زادگان
رئیس سازمان «سمت»

کلید واژه ها: انتصاب سازمان سمت معاونت نظارت علمی فنی دکتر مهدوی‌زادگان دکتر عارفی