پژوهشکده «سمت» برگزار کرد:

کارگاه پیشگیری از نقض حقوق مؤلف

کارگاه پیشگیری وضعیت‌مدار از نقض حقوق مؤلف در سازمان «سمت» برگزار شد.
کارگاه پیشگیری از نقض حقوق مؤلف

به گزارش روابط عمومی «سمت»، کارگاه پیشگیری وضعیت‌مدار از نقض حقوق مؤلف از منظر حقوق کیفری و جرم‌شناسی، توسط پژوهشکده سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها (سمت) و با حضور اعضای هیأت علمی این سازمان، برگزار شد.

در این کارگاه با سخنرانی مهدی خاقانی اصفهانی مدرس رشته حقوق، به مسئله پیشگیری وضعی نقض حقوق پژوهشکده «سمت» برگزار کرد:پرداخته شد. پارادایم‌های رابطه مؤلف با محتوای اثر (دیدگاه‌های مبتنی بر اثر داشتن یا نداشتن محتوای اثر بر حمایت از کپی‌رایت)، کنترل مطبوعات، راهبرد سازمان «سمت» در میان نظام‌های آزادی، تعامل زبان‌شناسی حقوقی با زبان‌شناسی ادبیات پژوهش، همگرایی و واگرایی نظریه‌های تبیین‌کننده (علت‌شناسی جنایی)، تقلب در تهیه آثار علمی و نظریه‌های آن، مروری بر بعضی اسناد بین‌المللی حامی حقوق مالکیت معنوی با تأکید بر حقوق مؤلف، چالش جهانی شدن و بومی‌سازی در عرصه‌های حقوقی (از جمله در حقوق مالکیت فکری با تأکید بر آینده‌پژوهی ابعاد مختلف اجرای کپی‌رایت در ایران)، نارسایی‌های حقوق ایران در حمایت از مصادیق مالکیت صنعتی، فراهم نبودن بسترهای اجرایی و ...، برخی از محورهای بحث این کارگاه را تشکیل می‌دادند.

کلید واژه ها: موئلف