وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با رئیس «سمت»:

تمام سعی و تلاش خود را خواهم کرد تا مشکل تامین کاغذ حل شود

دکتر داود مهدوی‌زادگان، رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی و دکتر محمدمهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار کردند.
تمام سعی و تلاش خود را خواهم کرد تا مشکل تامین کاغذ حل شود

به گزارش روابط عمومی «سمت»، بعدازظهر پنج‌شنبه نهم آذر ماه دکتر داود مهدوی‌زادگان رئیس «سازمان مطالعه و تدوین» و دکتر محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دیدار و گفتگو کردند. در این دیدار که در دفتر وزیر انجام شد دکتر مهدوی‌زادگان گزارشی از تحولات و فعالیت‌های پژوهشی «سمت» در جهت تولید کتاب درسی دانشگاهی، دعوت از اساتید دانشگاهی برای همکاری، فعالیت‌های استانی و منطقه‌ای و رشد چاپ و نشر آثار چاپ اولی و تجدید چاپی ارائه کرد. وی در ادامه به معرفی برنامه‌های آتی این سازمان در زمینۀ گسترش ارتباط با فرهیختگان سراسر کشور، افزایش برگزاری نمایشگاه‌های استانی کتاب «سمت» در دانشگاه‌ها پرداخت. دکتر مهدوی‌زادگان فعالیت پژوهشی و انتشاراتی «سمت» را در راستای اشتغال‌زایی که از جمله اهداف مهم دولت سیزدهم است دانست و افزود در حال حاضر، «سمت» با بیش از پنجاه گروه تخصصی و پژوهشی توانسته است از ظرفیت بالای نخبگان دانشگاهی و حوزوی و نیز توان چندین چاپخانه بهره ببرد. رئیس سازمان «سمت» با اشاره به قیمت کاغذ و رشد تورم در سال جاری افزود این سازمان با درنظر گرفتن قدرت خرید دانشجویان همچنان بر مبنای نرخ‌گذاری سال گذشته عمل می‌کند و هیچ‌گونه افزایش قیمتی نداشته است. دکتر مهدوی‌زادگان مهم‌ترین مشکل «سمت» در بخش چاپ و نشر آثار را تهیه کاغذ دانست و بیان کرد اگر کاغذ تامین شود، «سمت» این توانایی را دارد تا در راستای تامین کتب درسی دانشگاهی در حوزه علوم اسلامی و انسانی به انتشار آثار تا سقف یک میلیون نسخه و بیشتر هم اقدام نماید. وی تاکید کرد مشکل تامین کاغذ بدون حمایت و پشتیبانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که متولی توزیع کاغذ است حل نخواهد. دکتر اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ضمن استقبال از گزارش ارائه شده، از تحولات و حرکت روبه جلوی «سازمان مطالعه و تدوین» ابراز خرسندی کرد و آمادگی این وزارتخانه را در حمایت و پشتیبانی از «سمت» را اعلام کرد. وی درخصوص حل مشکل کاغذ نیز گفت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تمام سعی و تلاش خود را خواهد کرد تا این مشکل را حل نماید. در این دیدار، دکتر مهدوی‌زادگان ایدۀ تاسیس انجمن بین‌المللی ناشران دانشگاهی را نیز مطرح کرد که مورد استقبال وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گرفت. در خاتمه این دیدار رئیس سازمان «سمت» از دکتر اسماعیلی دعوت کرد تا دیداری از «سمت» به عمل آورد که وی هم قول مساعد در این خصوص داد.

کلید واژه ها: وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دکتر داود مهدوی‌زادگان دکتر محمدمهدی اسماعیلی سازمان سمت