حضور فعال سمت در پنج رویداد نمایشگاهی

«سمت» در هفته کتاب و کتابخوانی در پنج نمایشگاه کتاب حاضر شد.
حضور فعال سمت در پنج رویداد نمایشگاهی

به گزارش روابط عمومی «سمت»، سازمان مطالعه و تدوین همزمان با هفته کتاب و کتابخوانی در پنج رویداد نمایشگاهی شرکت کرد. در نمایشگاه استانی تبریز که به همت خانه کتاب برگزار شده بود، سازمان با بیش از ۵۰۰ عنوان از آثار منتشره خود حاضر شد. همچنین در نمایشگاه کتاب استان اصفهان، با بیش از ۱۵۰ عنوان از گروههای تخصصی مدیریت، علوم تربیتی، علوم ورزشی، روانشناسی، حقوق حضور پیدا کرد. همزمان با رویداد فرهنگی هفته کتاب سمت در دانشگاه کردستان، نمایشگاه کتاب با عرضه ۷۵۰ عنوان از آثار سمت برپاشد.

همزمان در تهران هم دو نمایشگاه کتاب برگزار شد. دانشگاه شاهد، آثار سمت از ۱۰ گروه تخصصی را به نمایش گذاشت و پژوهشگاه میراث فرهنگی و گردشگری بیش از ۲۰۰ عنوان از گروه‌های باستان‌شناسی، تاریخ، جغرافیا، جامعه‌شناسی، گردشگری و هنر و معماری را در معرض دید اهالی فرهنگ گذاشت.

کلید واژه ها: نمایشگاه کتاب سازمان سمت هفته کتاب سمت