رئیس دفتر امور حقوقی و قرارداد‌های «سمت» منصوب شد

رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) طی حکمی رئیس دفتر امور حقوقی و قرارداد‌های «سمت» منصوب را کرد.
رئیس دفتر امور حقوقی و قرارداد‌های «سمت» منصوب شد

به گزارش روابط‌عمومی «سمت»، دکتر داود مهدوی‌زادگان رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) با صدور حکمی جواد ایرجی را به‌عنوان رئیس دفتر امور حقوقی و قرارداد‌های این سازمان منصوب کرد.

در متن حکم صادره از سوی رئیس سازمان آماده است:

«نظر به مراتب تعهد، تجارب و تخصص ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان رئیس دفتر امور حقوقی و قرارداد‌های سازمان «سمت» منصوب می‌شوید. امید است با سعه صدر، تلاش مستمر، هماهنگی، همکاری و بهره‌گیری از نظرات معاونین و مدیران محترم سازمان و با استفاده از سایر امکانات و ظرفیت‌های دیگر دستگاه‌ها از عهده این مسئولیت خطیر به خوبی برآیید امیدوارم در راستای تدبیر امور محوله در این شرایط حساس موفق و سربلند باشید.

توفیق روز افزون شما را از درگاه خداوند سبحان خواستارم.»

کلید واژه ها: انتصابات انتصاب امور حقوقی و قراردادها امور حقوقی جواد ایرجی سازمان مطالعه و تدوین