انتصاب معاون پژوهشی سازمان «سمت»

رئیس سازمان «سمت» حمیدرضا خادمی را بعنوان معاون پژوهشی این سازمان منصوب کرد.
انتصاب معاون پژوهشی سازمان «سمت»

به گزارش روابط عمومی «سمت»، محمد ذبیحی رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها (سمت) طی حکمی حمیدرضا خادمی را به عنوان معاون پژوهشی جدید «سمت» معرفی کرد.
در این حکم آمده، "به موجب این حکم حضرتعالی را که دارای تعهد و تجارب بسیار ارزنده در عرصه امور علمی و پژوهشی و همچنین اجرایی سازمان سمت هستید به مدت دو سال به عنوان معاون پژوهشی سازمان مطالعه و تدوین کتب علوم انسانی دانشگاه‌ها (سمت) که میراث ماندگار استاد فقیدمان روانشاد دکتر احمد احمدی است منصوب می‌نمایم.
در همین‌جا ضمن سپاس و امتنان از تلاشهای دلسوزانه و مسئولانه در مسئولیت پژوهشکده تحقیق و توسعه امید است در پرتو تدبیر، تلاش و نگاه فراگیر که جزو ضرورتهای اجتناب‌ناپذیر تحقیق و پژوهش کارآمد است به مانند گذشته با همراهی و همدلی همه اعضاء محترم هیأت علمی و تمامی همکاران گرامی بویژه معاونان ارجمند مدیریت محترم روابط بین‌الملل و مدیریت محترم پژوهشی و ارزشیابی در راستای اهداف و سیاست‌ها و مسئولیت‌ها در داخل و خارج گام‌های مؤثر بردارید."
حمیدرضا خادمی دارای دکترای فلسفه تطبیقی، و هم اکنون علاوه بر مدیریت گروه فلسفه و کلام «سمت»، عضو هیأت علمی پژوهشکده تحقیق و توسعه علوم انسانی سازمان «سمت» بوده و تا پیش از این به مدت سه سال ریاست آن را بر عهده داشت.

کلید واژه ها: معاون پژوهشی حمیدرضا خادمی

( ۳ )