بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی

مرحله تولید : تجدید چاپ
قیمت : ۸۰۰٬۰۰۰ ریال
خرید نسخه چاپی

«چه بوده‌‌ایم، چه گشته‌‌ایم و چه باید باشیم» سه پرسش بنیادین در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی است که پاسخ درخور به آن، در سلوک فردی به خودسازی و پیمودن مسیر لقاء‌الله و در سلوک اجتماعی به تمدن نوین اسلامی و تحقق ولایت عظمای حضرت ولی عصر (عج) منتهی خواهد شد. انقلاب اسلامی به انحطاطِ تاریخیِ برآمده از استبداد داخلی و استعمار خارجی پایان داد و امروزه در عرصه‌‌های مختلف، از سویی الهام‌‌بخش عزت و عزیمت به جایگاه واقعی ایران اسلامی است و از سوی دیگر، با به‌کارگیری راهبردهای هفت‌‌گانه مندرج در بیانیه، درصدد محقق ساختن تمدن نوین اسلامی است. آرمانی که رمز دستیابی به آن، کاربست نظریه نظام انقلابی است.

مقدمه

فصل اول: مفهوم‌شناسی و چیستی
فصل دوم: نظریه نظام انقلابی
فصل سوم: جوانان، زمینه‌ساز تحقق و استمرار نظریه نظام انقلابی
فصل چهارم: سلطنت طاغوتی، حاکمیت انحطاط
فصل پنجم: انقلاب اسلامی، پایان انحطاط و سرآغاز تعالی
فصل ششم: انقلاب اسلامی و تغییر هندسه قدرت

خلاصه فصل
پرسش‌ها

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته علوم سیاسی در همه مقاطع به‌عنوان منبع مبنایی تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.