تاریخ ادبیات ایران (۲): از آغاز سلجوقیان تا حمله مغول

The History of Persian Literature (2)

نویسنده (ها) : دکتر سید علی اصغر میرباقری فرد، دکتر محمود براتی و دکتر حسین آقاحسینی
Ali Asghar Mirbagherifard , PhD, Mahmood Barati , PhD , Hossein Aghahoseini , PhD
آخرین بروزرسانی : ۰۹ آبان ۱۴۰۱
تاریخ انتشار : فروردین ۱۳۹۴
شابک : 978-600-02-0213-2
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۱۱۰٬۰۰۰ ریال

هدف مؤلف از نگارش این کتاب مانند جلد نخست، این است که دانشجویان زبان و ادبیات فارسی با بخش دیگری از تاریخ ادبیات ایران آشنا شوند. به همین دلیل، در طرحی هدفمند در این کتاب، دوره‌های ادبی، نویسندگان و شاعران تأثیرگذار هر دوره و آثار آنان در بستری تاریخی معرفی و پیوند آن‌ها با مسائل سیاسی، اجتماعی، علمی و فرهنگی، تبیین و زبان و سبک آنان تحلیل و نمونه شعر و نثر هر یک برای آشنایی خوانندگان، آورده شده است. تاریخ ادبیات ایران (2) دوره تاریخی 432 ه. تا حمله مغول را در برمی‌گیرد و شامل سه فصل است که در آن‌ها وضعیت سیاسی، فرهنگی و ادبی این دوره تبیین می‌گردد و سپس نثر فارسی و شعر فارسی از آغاز دوره سلجوقیان تا حمله مغول بررسی و تحلیل می‌شود.

فصل اول: وضعیت سیاسی، فرهنگی و ادبی
فصل دوم: نثر فارسی
فصل سوم: شعر فارسی
پی‌نوشت‌های فصل اول
پی‌نوشت‌های فصل دوم
پی‌نوشت‌های فصل سوم
کتابنامه
نقشه‌ها

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته زبان و ادبیات فارسی در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی درس «تاریخ ادبیات فارسی 2: از آغاز دوره سلجوقیان تا دروه مغول» به ارزش 2 واحد تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.