سیاست شناسی: مبانی علم سیاست

تعداد صفحات : ۳۶۸
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۲۴۰٬۰۰۰ ریال

این کتاب برای دانشجویان رشته علوم سیاسی در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی درس «مبانی علم سیاست» به ارزش 3 واحد تدوین شده است.

فصل اول: علوم سیاسی و هم‌پیوندیهایش
فصل دوم: آنچه که سیاست در مورد آن هست
فصل سوم: چگونگی تجزیه و تحلیل سیاست
فصل چهارم: چگونگی تئوریزه کردن سیاست
فصل پنجم: چگونگی بررسی دولت
فصل ششم: رفتارشناسی سیاسی
فصل هفتم: سیاست‌شناسی مقایسه‌ای
فصل هشتم: سیاست‌شناسی و اندیشه سیاسی
فصل نهم: سیاست‌شناسی و سیاست‌گذاری عمومی
فصل دهم: سیاست‌شناسی و روابط بین‌الملل

کتاب الگوهای آموزشی در تربیت بدنی روش‌های منطقی و قابل‌فهم تدریس تربیت بدنی در پایه‌های مختلف تحصیلی را، از پیش‌دبستانی تا پایان دوره متوسطه، عرضه می‌کند. الگوی آموزشی، که معجونی از نظریه، برنامه‌ریزی، رفتار معلم، رفتار دانش‌آموز، و سنجش است، در واقع طرحی جامع یا طرحی اولیه برای تدریس به دست می‌دهد. برخی از الگوهای معرفی‌شده در این کتاب عبارت‌اند از «تعلیم و تربیت ورزشی»، «تدریس از طریق همتا»، و «بازیهای ورزشی تاکتیکی». هر الگو به گونه‌ای طراحی شده تا برای همه واحدهای درسی آموزشی قابل‌استفاده باشد و مشتمل است بر هر آنچه شما برای سازمان‌دهی، اجرا، و سنجش واحد درسی نیاز دارید. همراه با هر الگو، طرح درس‌های نمونه‌ای برای چگونگی تطبیق الگو با زمینه‌های تدریسی مختلف و فعالیت‌های یادگیری متناسب با دوران رشد، پیشنهاد شده است. این کتاب به شما کمک خواهد کرد که معلمی اثربخش بشوید، معلمی که می‌داند کدام الگو را در کدام زمان و برای کدام دانش‌آموزان به‌کار ببرد. این کتاب به شما یک جعبه‌ابزار پر از ابزارهای مناسب تقدیم می‌کند، و بهترین راه‌های استفاده از آنها را نشان می‌دهد. سرانجام اینکه، این کتاب به شما کمک خواهد کرد تا تمرینات مبتنی بر پژوهش را با دروس خود در هم آمیزید، به همه دانش‌آموزان آموزشی مناسب با توانایی‌شان ارائه دهید، و مطابق استانداردها تدریس کنید.