سرپرست مدیریت طراحی و تدوین «سمت» منصوب شد

رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) طی حکمی سرپرست مدیریت طراحی و تدوین این سازمان را منصوب کرد.
سرپرست مدیریت طراحی و تدوین «سمت» منصوب شد

به گزارش روابط‌عمومی «سمت»، دکتر داود مهدوی‌زادگان رئیس سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی (سمت) با صدور حکمی نوشین قبدیان را به سرپرستی مدیریت طراحی و تدوین این سازمان منصوب کرد.

در حکم رئیس سازمان آمده است:
«بنا به پیشنهاد سرپرست محترم معاونت نظارت علمی – فنی، به موجب این ابلاغ از تاریخ ۱۴۰۱/۰۸/۰۱ به سِمَت سرپرست مدیریت طراحی و تدوین سازمان منصوب می‌شوید. امید است ضمن هماهنگی کامل با معاونت ذیربط و سایر معاونت‌ها و مدیریت‌های سازمان، در راستای انجام وظایف محوله و در چارچوب قوانین و مقررات، موفق وسربلند باشید.
توفیق روز افزون شما در خدمت به میهن اسلامی را از درگاه خداوند متعال مسئلت می‌نمایم»

کلید واژه ها: انتصابات دکتر داود مهدوی‌زادگان انتصاب