اقتصاد بخش عمومی (۱): هزینه‌ها و ساختارهای دولت

شابک : 978-600-02-2863-7
مرحله تولید : جدید
قیمت : ۷۶۰٬۰۰۰ ریال

اقتصاد بخش عمومی (یا همان مالیه عمومی) را می‌توان شعبه‌ای از علم اقتصاد برشمرد که به تجزیه و تحلیل آثار سیاست‌های دولت بر زندگی شهروندان می‌پردازد. بنابراین از یک طرف، به بررسی رابطه هزینه‌های دولتی و درآمدهای آن (مالیات‌ها) مربوط می‌شود و از سوی دیگر، به رفتار کارگزاران اقتصادی از قبیل خانوارها و بنگاه‌ها پیوند می‌خورد. شاید به همین دلیل است که اقتصاد بخش عمومی با اقتصاد دولت به طور مترادف به کار می‌روند. کتاب اقتصاد بخش عمومی (1): هزینه‌ها و ساختارهای دولت در هشت فصل طراحی شده است. مؤلفان پس از سال‌ها تدریس درس اقتصاد بخش عمومی، به تدوین این کتاب همت گماردند. این کتاب علاوه بر رشته اقتصاد، در سایر رشته‌ها مانند حسابداری و مدیریت نیز قابل ارائه است. همچنین تلاش شده است که مهم‌ترین و جدیدترین موضوعات اقتصاد بخش عمومی به همراه تبیین نظری، تجربه‌ها و یافته‌های عملی مورد استفاده قرار گیرند.

پیشگفتار
فصل اول: آشنایی با کلیات اقتصاد بخش عمومی
فصل دوم: کارایی و اقتصاد رفاه
فصل سوم: کالای عمومی و نارسایی در بازار
فصل چهارم: پیامدهای جانبی و نارسایی بازار
فصل پنجم: اطلاعات نامتقارن و نارسایی بازار
فصل ششم: انتخاب عمومی
فصل هفتم: نارسایی و شکست دولت
فصل هشتم: تحولات اندازه دولت و حکمرانی خوب
قسم‌نامه اقتصاددانان
منابع
نمایه

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته اقتصاد در مقطع کارشناسی ارشد به‌عنوان منبع اصلی درس «اقتصاد بخش عمومی 1» به ارزش 3 واحد تدوین شده است. امید است علاوه‌بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.