بررسی تطبیقی آموزه توحید و شرک از دیدگاه مفسران فریقین

شابک : 978-600-298-371-8
مرحله تولید : جدید
قیمت : ۷۱۰٬۰۰۰ ریال

این کتاب، پنجمین اثر از سلسله پژوهش‌های تفسیر تطبیقی و مشتمل بر پنج بخش است؛ بخش اول به کلیات اختصاص دارد و بخش دوم تا پنجم (و هر کدام در طی دو فصل) به ترتیب دربارۀ توحید و شرک ذاتی و صفاتی، ربوبی، الوهی و عبادی است. امتیاز این اثر افزون بر رویکرد تطبیقی در بررسی آموزۀ توحید و شرک و نیز تبیین ابعاد اختلافات امت به ویژه اختلاف با سلفیان در این مقوله، عمدتاً به دلیل تمرکز بر آیات و ارزیابی دیدگاه‌ها با معیار قرآن است. این امر، نوآوری‌هایی را در این پژوهش رقم زده است؛ در این اثر، برخی از مباحث تربیت توحیدی نیز مدنظر قرار گرفته است.

پیشگفتار
بخش اول: کلیات

فصل اول: درنگى در آموزه توحید و ضرورت پژوهش
فصل دوم: سیری در پیشینه پژوهش
بخش دوم: توحید و شرک ذاتی و صفاتی
فصل اول: توحید ذاتی و صفاتی
فصل دوم: شرک ذاتی و صفاتی

بخش سوم: توحید و شرک ربوبی
فصل اول: توحید ربوبی از دیدگاه مفسران فریقین
فصل دوم: شرک ربوبی از دیدگاه مفسران فریقین

بخش چهارم: توحید و شرک الوهی
فصل اول: توحید الوهی از دیدگاه مفسران فریقین
فصل دوم: شرک الوهی از دیدگاه مفسران فریقین

بخش پنجم: توحید و شرک عبادی
فصل اول: توحید عبادی از دیدگاه مفسران فریقین فصل دوم: شرک عبادی از دیدگاه مفسران فریقین

نمایه‌ها

این اثر به عنوان منبع درسى و کمک درسی براى دانشجویان مقاطع تکمیلی دانشگاهی در رشته‌هاى تفسیر تطبیقى، کلام امامیه، علوم قرآن و حدیث، مدرسى معارف قرآن و حدیث و رشته‌های تفسیر تطبیقی و تفسیر موضوعى در مقطع سطح چهار حوزه‌های علمیه خواهران و برادران برای درس تفسیر آیات اعتقادی (توحید و شرک) تدوین شده است. امید است که افزون بر مخاطبان خاص، دیگر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.

دانشجوی مقطع ارشد - دانشگاه تهران ۲۸ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۷:۲۷
این کتاب به شدت عالی و مفید است و بنظرم می توان آن را بهترین، دقیق ترین، روان ترین و جامع ترین کتاب عصر حاضر در آموزش توحید و شرک دانست. باتشکر از انتشارات سمت.