مقدمه‌ای بر تفکر نقادانه و آموزش آن

شابک : 978-600-02-2155-3
مرحله تولید : جدید
قیمت : ۳۵۰٬۰۰۰ ریال

تفکر نقادانه «هنر درست بودن» است؛ فرایندی ضروری برای رشد هر فرد، سازمان، و جامعه. انسان‌ها هر روزه در زندگی روزمره و در حرفه‌شان با مسائل پیچیده‌ای رو‌به‌رو میشوند که برای تصمیم‌گیری درباره آن‌ها به فرایندهای تفکر به ویژه تفکر نقادانه نیاز دارند. کسب مهارت‌های تفکر نقادانه خود یک فرایند یادگیری است؛ فرایندی ادواری، چند‌بعدی، و همه‌جانبه. کتاب حاضر ضمن توضیح چیستی تفکر نقادانه، نقش آن در زندگی روزمره، و جایگاه آن در جامعه دانشگاهی، به راهکارها و روش‌های ارتقای آن می‌پردازد.

پیشگفتار

فصل اول: مقدمه
فصل دوم: تفکر و یادگیری در آموزش عالی
فصل سوم: تفکر نقادانه در آینه نظر و پژوهش
فصل چهارم: استدلال و تفکر نقادانه
فصل پنجم: روش‌های آموزش تفکر نقادانه

منابع و مآخذ
در پایان هر فصل چکیده آن و پرسش‌هایی برای بحث بیشتر آورده شده است.

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته‌های روان‌شناسی و علوم تربیتی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، و دکترا به عنوان منبع مبنایی درس‌های روان‌شناسی یادگیری، روان‌شناسی تربیتی، آموزش تفکر به کودکان و نوجوانان، روش‌های تدریس پیشرفته، یادگیری و تفکر و زبان تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهى، سایر علاقه‌‌مندان نیز از آن بهره‏‌مند شوند.