قصه‌گویی در کلاس درس (تقویت مهارتهای شفاهی کهن برای معلمان)

Storytelling in the Classroom

گروه‌ها : علوم تربیتی
نویسنده (ها) : آلیسون دیویس
Alison Davies
مترجم (ها) : مینا سلیمی
Mina Salimi
آخرین بروزرسانی : ۱۵ آبان ۱۴۰۱
تاریخ انتشار : مهر ۱۴۰۰
شابک : 978-964-530-912-9
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۲۶۰٬۰۰۰ ریال

آلیسون دیویس، نویسنده، روزنامه‌نگار آزاد و ستون‌نویس چندین نشریه آموزشی درباره کودکان است. وی در مقام قصه‌گویی مجرب با بهره‌گیری از تجربه‌های خویش، چگونگی ایجاد مهارتهای قصه‌گویی را همچون بخشی از رویکردی جذاب و جدید در یاددهی و یادگیری خلاق در این کتاب به معلمان نشان می‌دهد. کتاب حاضر در کنار طرح درسها و رهنمودهای کاربردی، شامل قصه‌هایی است که معلم بتواند در شرایط مختلف برای کودکان نقل کند. مضمون این قصه‌ها مسائلی مانند زورگویی و قلدرمآبی، بازیهای رایانه‌ای، ناتوانیهای کودکان، دوستی و حسادت است که در قالبی ساده همراه با اشاره‌هایی به نحوه بیان آنها و چگونگی درگیر کردن کودکان در این فعالیت آورده شده‌اند. متن حاضر کتابی است بی‌نظیر برای معلمان، دستیاران آنها، مراکز مرتبط با قصه‌گویی و تمام کسانی که فرصت قصه‌گویی را به منزله شیوه خلاق و تجربه‌ای الهام‌بخش در اختیار دارند.

پیشگفتار مترجم
بخش اول: راهکارهایی برای معلمان
فصل اول: روزی روزگاری
فصل دوم: مسیر قصه‌گو
فصل سوم: پیرنگ را گم نکنید!
فصل چهارم: شیوه نقل قصه
فصل پنجم: در کلاس درس
فصل ششم: قصه ما به سر رسید
بخش دوم: قصه‌هایی برای گفتن
شنل پادشاه؛ قصه‌ای کهن
برجسته کردن تفاوت؛ قصه‌ای از تَت روت‌ویستل
فرصتی دوباره؛ قصه‌ای از تَت روت‌ویستل
پسر پروانه‌ای؛ قصه‌ای از تَت روت‌ویستل
بازی با اعداد؛ قصه‌ای درباره استفاده از اطلاعات
جعبه جادویی؛ قصه‌ای جادویی درباره خودباوری
تجسم؛ قصه‌ای از تَت روت‌ویستل
پادشاه آبها؛ قصه‌ای کهن درباره خیر و شر
خودت باش؛ قصه‌ای از تَت روت‌ویستل
بازی دوستی؛ قصه‌ای از تَت روت‌ویستل
موسیقی‌دان؛ داستانی کهن درباره روح
کتاب‌شناسی و منابع بیشتر

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته علوم تربیتی (آموزش و پرورش پیش‌دبستان و دبستانی) در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی درس «قصه‌گویی و نمایش» به ارزش 2 واحد ترجمه شده است. کتاب فوق برای مراکز جهاد دانشگاهی در دوره‌های تربیت مربی،‌ سازمان بهزیستی و وزارت آموزش و پرورش (مدیران و مربیان مهد کودکها) و کارگاههای آموزشی سراسر کشور نیز قابل استفاده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.