كد كتاب : 401/ گروه تخصصي : الهيات (اديان و عرفان) ,

چاپ : هفدهم ، 1397

978-964-530-509-1

قيمت : 190000 ريال

اين كتاب به منظور معرفي اديان بزرگ و زنده جهان در قالب دو واحد درسي، براي دانشجويان الهيات و همچنين به منظور استفاده طلاب علوم ديني، تدوين يافته است. دانش‌پژوهان در اين كتاب، علاوه بر شناخت اهم عقايد، شعائر، اخلاقيات و ديگر موضوعات مطرح در اديان بزرگ جهان، با تاريخچه مختصر آنها و تأثير آنها بر فرهنگ بشري آشنا مي‌شوند. چاپ سيزدهم كتاب با روزآمد كردن برخى مطالب و اجراى اصلاحاتى تقديم خوانندگان می‌شود.

دین به عنوان پدیده‌ای که هیچ‌گاه از انسان جدا نشده و به دلیل تأثیر شگفت‌آور آن در زندگی بشر و نقش آن در رشد و شکوفایی علم و هنر، برای پژوهشگران اهمیت فراوانی دارد. فایده دیگر مطالعه تاریخ ادیان، بهره‌ بردن از آن در برقراری ارتباط با افراد و جوامع گوناگون است. از این رو، دولتهای بزرگ برای تحمیل سیطره خود بر دولتهای کوچک، به سراغ خاورشناسان می‌روند و از آگاهیهای آنان در باب روحیات و باورهای ملتها استفاده می‌کنند. تحقیق در تاریخ ادیان برای دینداران سود معنوی دارد و به باورهای دینی ایشان عمق می‌بخشد. آنان در بحث خود، کژیها و ناهنجاریهای ادیان رقیب را جستجو می‌کنند و درصددند درستی دین مورورثی و مقبول خویش را ثابت کنند. نویسنده سعی کرده در بررسی هر یک از ادیان، به تناسب اهمیت آنها، نکات مهم و برجسته آن دین را بیان کند و از ذکر موارد غیر مهم و غیر ضروری بپرهیزد. اشتراک ما مسلمانان در پیشینه و زمینه‌های فرهنگی با دو دین یهود و مسحیت، موجب شده شناخت دقیق‌تر آن دو دین برای ما اهمیت بیشتری پیدا کند. از طرفی سیطره فرهنگ غرب مسیحی، و ضرورت مواجهه صحیح و از سر آگاهی با آن، شناخت بیشتری را از مسیحیت اقتضا می‌کند. افزایش ارتباطات و بیشتر شدن ضرورت گفتگوی ادیان، به ویژه ادیان ابراهیمی، بر اهمیت آشنایی با یهودیت و مسیحیت می‌افزاید. به همین دلیل حجم بیشتری از این کتاب به این دو دین به ویژه مسیحیت اختصاص یافته است.

پيشگفتار ناشران
پيشگفتار