كد كتاب : 1407/ گروه تخصصي : زبان و ادبيات فارسي ,بخش بين الملل ,

جمله‌ سازي ساده فارسي (براي عرب‌ زبانها)

Persian Simple Phraseology: for Arabic Speakers

نويسنده : دكتر غلامحسين غلامحسين‌ زاده با همكاري دكتر عصمت اسماعيلي ، دكتر نعيمه حسوكي

Gholamhosein Gholamhoseinzadeh , PhD

طرف مشارکت خارجی : <#f:243/>

چاپ : دوم ، 1391

978-964-530-531-2

همکاري با دانشگاههاي کشور سوريه و به خصوص دانشگاههاي دمشق و حلب و حمص و لاذقيه از جمله اقداماتي است که به اراده مسئولان عالي‌رتبه ایران و سوریه و دست اندرکاران دانشگاههاي مذکور و «سمت» به منظور گسترش روابط علمی و فرهنگی دو کشور شکل گرفته است که نخستين گام آن، تأليف کتاب مشترک با همکاري استادان ایرانی و سوری براي دانشجويان عرب‌زبان رشته «زبان و ادبيات فارسي» است و کتاب حاضر یکی از این کتابهاست.

"Sentences" are the most important structural units of every language. So the first thing everyone must learn at the beginning of learning a language is getting to know the rules of writing sentences. In this book, the rules of writing sentences have been cited from simple sentences to the complex ones. While trying to teach new vocabularies. The writer has introduced different exercises to help the readers deepen their knowledge of Persian language. This book is written in a way that serves as a textbook for both basic writing and teaching Persian language.

سخن ناشر
پیشگفتار