كد كتاب : 1388/ گروه تخصصي : زبان و ادبيات فارسي ,بخش بين الملل ,

Analyzing Persian Poetry

نويسنده : دكتر ناصر نيكوبخت

Naser Nikoubakht , PhD

طرف مشارکت داخلی : شوراي گسترش زبان فارسي,انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی,مرکز گسترش زبان و ادبیات فارسی

طرف مشارکت خارجی : <#f:243/>

چاپ : سوم ، 1393

978-964-530-504-6

گسترش و تقویت آموزش زبان و ادبیات فارسی در خارج از کشور، نیازمند حمایتهای متخصصان زبان و ادبیات فارسی در داخل و خارج کشور است. «شورای گسترش زبان و ادبیات فارسی»، «مرکز گسترش زبان و ادبیات فارسی»، «سمت» و «انجمن علمی زبان و ادبیات فارسی» در جلسه مشترکی تصمیم گرفتند با همکاری یکدیگر و همراهی استادان با تجربه و متخصص کتابهای درسی مناسبی را زیر نظر شورایی از افراد صاحب‌نظر و باتجربه، تهیه و چاپ کنند.

This book has been compiled as a textbook for non-Iranian language- learners and students of Persian language and literature as well as on-job training courses for professors and students abroad. Considering the instructive purpose of the book, poems have been arranged, defined and analyzed in terms of the formats of Persian poetry, from short to long. In the analysis of the poems, the earlier descriptions are more detailed than the later ones in order to provide an opportunity for the students to practice more. Moreover, aside from providing the meaning of the poems, some brief explanations of the literary terms and technical points have been added.

آغاز سخن
پيشگفتار مؤلف
شعر چيست؟
عناصر شعر