نسخه چاپی

كد كتاب : 2109/ گروه تخصصي : زبان انگليسي تخصصي علوم پزشًكي (ESP) ,



انگليسي براي دانشجويان رشته تغذيه

English forthe Students of Nutrition

<#f:29/>

نويسنده : دکتر ابوالقاسم جزایری و احمدرضا فرزانه نژاد

Abolghassem Jazayeri, PhD & Ahmadreza Farzaneh Nejad

مترجم : <#f:16/>

<#f:281/>

طرف مشارکت داخلی : <#f:25/>

طرف مشارکت خارجی : <#f:243/>

چاپ : اول ،‌ 1396

تعداد صفحه : 188 ص

978-600-02-0439-6

قيمت : 150000 ريال



مرحله تولید کتاب : جدید

شرح :

این کتاب برای دانشجویان رشته تغذیه در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی درس "زبان تخصصی (ESP)" به ارزش 2 واحد تدوین شده است.

چكيده :

English for the Students of nutrition, an EAP textbook for undergraduate university students of nutrition, aims to develop the learners’ reading ability in academic contexts. To this end, it:

• includes a variety of up-to-date authentic texts from a wide range of text types and genres
• focuses on fostering reading skills and strategies helpful in disciplinary contexts
• has a broad range of meaningful and engaging tasks and activities
• organizes units around themes to make them reader-friendly
• involves in-depth vocabulary activities
• provides great opportunities for improving grammar in context 
• uses translation as both a reading practice and a translation activity

درباره نويسنده :

<#f:35/>

فهرست :

Unit 1: Nutrition
Unit 2: Vitamins and Minerals
Unit 3: Fats and Cholesterol
Unit 4: Dietary Protein
Unit 5: Sports Nutrition
Unit 6: Food and Nutrition Security
Unit 7: Food Hygiene and Safety
Unit 8: Nutrition Therapy for Diabetes
Unit 9: Nutritional Genomics
Unit 10: Nutrition Policy
Unit 11: Phytochemicals
Unit 12: Metabolomics


نظرات بینندگان
این آیتم فاقد نظر می باشد

نظر شما
نام :
ایمیل : 
*نظرات :
متن تصویر: