كد كتاب : 882/ گروه تخصصي : حقوق ,

Abdoolhossein Shiravi , PhD

چاپ : پانزدهم ، 1396

978-964-530-765-1

كتاب حاضر برای دانشجويان رشته حقوق در مقطع كارشناسی به عنوان منبع اصلی درس «حقوق تطبيقی» به ارزش 2 واحد تدوين شده است.

كتاب حاضر به قصد تنوع بخشیدن به منابع حقوق تطبیقی و پاسخ به علاقه و نیاز نسل جدید این سرزمین به مباحث حقوق تطبیقی تهیه شده است. نسلی كه به اطلاع از مسائل حقوقی سایر ملل علاقه و اشتیاق وافری دارد و منابع جدیدی را برای توسعه آگاهیهای تطبیقی خود جستجو می‌كند. در این كتاب سعی شده است مسائل مهم حقوق تطبیقی مورد نیاز دانشجوی ایرانی به زبان ساده و به اختصار در اختیار او قرار گیرد و از پرداختن به جزئیات و ذكر پانوشتهای زیاد خودداری شده است.

دکتر عبدالحسین شیروی، عضو هیأت علمی دانشگاه تهران با درجه استاد تمام (پایه ۳۰) است که از سال ۱۳۶۹ در پردیس فارابی دانشگاه تهران (پردیس قم سابق و مجتمع آموزش عالی قم اسبق) به تدریس مشغول است. وی فارغ‌التحصیل رشته «حقوق» در مقطع کارشناسی از دانشگاه تهران، «حقوق خصوصی» در مقطع کارشناسی ارشد از دانشگاه تربیت مدرس و «حقوق تجارت بین‌الملل» در مقطع دکتری از دانشگاه آدلاید استرالیاست. تخصص دکتر شیروی در «حقوق تجارت بین‌الملل»، «حقوق نفت و گاز» و «حقوق قراردادهای بین‌المللی» است و به تدریس «حقوق تجارت بین‌الملل»، «حقوق نفت و گاز»، «حقوق مدنی» و سایر دروس مرتبط با تجارت بین‌الملل مانند «حل و فصل اختلافات تجاری بین‌المللی» و «داوری»، علاقه دارد. چاپ ۸ کتاب و بیش از ۶۳ مقاله نتیجه زندگی علمی او تاکنون است. کتابهای حقوق تطبیقی (چاپ چهاردهم)، حقوق تجارت بین‌المللی (چاپ هشتم)، داوری تجاری بین‌المللی (چاپ پنجم)، متون حقوقی 1 (چاپ چهاردهم) و متون حقوقی 2 (چاپ دهم)، آثار منتشر شده به قلم عبدالحسین شیروی در «سمت» است.

پیشگفتار ویراست 2
پيشگفتار
مقدمه
بخش اول: كليات حقوق تطبيقي
    فصل اول: مباحث عمومي حقوق تطبيقي
    فصل دوم: ارتباط حقوق تطبيقي با ساير رشته‌هاي حقوقي مرتبط
    فصل سوم: كاركرد و اهداف حقوق تطبيقي
    فصل چهارم: حقوق تطبيقي و دستيابي به وحدت حقوقي در سطح جهاني
    فصل پنجم: مشكلات و مسائل مربوط به مطالعه حقوق خارجي
    فصل ششم: روش‌شناس (متدولوژي) مطالعات تطبيقي
    فصل هفتم: تجزيه و تحليل نتايج بررسي‌هاي تطبيقي و توجيه دلايل وجود مشابهت‌ها و...
    فصل هشتم: دسته‌بندي نظام‌هاي حقوقي در خانواده‌هاي بزرگ حقوقي
بخش دوم: نظامهاي بزرگ حقوقي
    فصل اول: نظام حقوقي كامنلو
    فصل دوم: نظام حقوق نوشته (رومي ـ ژرمني)
    فصل سوم: ساير نظامهاي حقوقي
منابع و مآخذ

چاپ یازدهم ویراست 2

1394/09/30 9:56
این کتاب و دیگر کتاب های استاد فرهیخته عالی هستند
1395/07/24 12:31
خیلی کتاب خوبی است میخواهم دانلود کنم

سلام دوست گرامی، امکان دانلود ندارد.

1396/01/14 20:31
سلام خسته نباشید. من از این سایت و کاربران شون سپاسگذارم.
1396/05/29 20:48
چرا این کتاب از طریق جستجو در بخش "جستجو کتابها" سایت سمت قابل جستجو نیست؟

سلام دوست گرامی، ممکن است نسخه office تان قدیمی باشد با کد کتاب که 882 است جستجو کنید. موفق باشید.