كد كتاب : 2015/ گروه تخصصي : زبان و ادبيات فرانسه ,

Mohammad Javad Kamali , PhD

چاپ : دوم ، 1396

978-600-02-0333-7

كتاب حاضر براي دانشجويان رشته مترجمی زبان فرانسه در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان منبع اصلی درس «دستور مقابله‌ای زبان فرانسه و فارسی» به ارزش 2 واحد و در مقطع کارشناسی زبان فرانسه (همه گرایشها) به‌ عنوان منبع فرعی درس «گرامر و دیکته 4» به ارزش 2 واحد تدوین شده است. اميد است علاوه بر جامعه دانشگاهي سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.

قواعد زبان خارجی را هنگامی بهتر و راحت‌تر درک می‌کنیم که قواعد دستوری زبان مادری خود را خوب بدانیم. کتاب حاضر با تکیه بر همین اصل یادگیری، در نه فصل مستقل، به بررسی مهم‌ترین مقوله‌های دستوریِ دو زبان فرانسه و فارسی و مقایسه آنها می‌پردازد. مؤلف کوشیده است با ذکر مثالهای گوناگون از هر دو زبان و ترجمه آنها، موضوع مورد نظر را به‌خوبی تبیین کند. مطالعه این درسنامه و حل تمرینهای آن می‌تواند علاوه بر ارتقای سطح دانش زبانی دانشجویان، سبب تقویت مهارتهای آنها در دروس ترجمه نیز بشود.

پیشگفتار
مقدمه