كد كتاب : 1942/ گروه تخصصي : مديريت ,

نويسنده : دکتر بابک سهرابی ، حمیده ایرج

Babak Sohrabi , PhD , Hamideh Iraj

978-600-02-0231-6

كتاب حاضر براي دانشجويان رشته مدیریت فناوری اطلاعات در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان منبع اصلی درس «سیستم‌های اطلاعاتی مدیریت پیشرفته» به ارزش 2 واحد و به عنوان منبع کمک‌درسی برای درس «سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری» تدوين شده است. اميد است علاوه بر جامعه دانشگاهي سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.

کلان‌داده‌ها تغییرات گسترده‌ای در دنیای امروز ما ایجاد کرده‌اند. وب‌سایت‌های تجارت الکترونیکی،‌ گوشی‌های تلفن همراه و سایر وسایل الکترونیکی به جمع‌‌آوری داده‌های اعمال روزانه ما می‌پردازند. تحلیل این داده‌ها در محیط کسب و کار می‌تواند باعث خلق ارزش و کسب مزیت رقابتی برای سازمان‌ها شود.

این کتاب که نخستین کتاب در زمینه کاربرد کلان‌داده‌ها به زبان فارسی است، در نُه فصل به بررسی کاربردهای کلان‌داده‌ها در بخش‌های خصوصی و دولتی می‌پردازد، فرصت‌ها و چالش‌های استفاده از داده‌ها را در بخش‌های مختلف بیان می‌کند و به روشنی نشان می‌دهد که تحلیل داده‌ها چگونه می‌تواند شفافیت ایجاد کند، به کشف مشکلات و بهبود عملکرد کمک کند، بستری برای تصمیم‌گیری آگاهانه ایجاد ‌کند و به تولید محصولات و ایجاد خدمات و مدل‌های جدید کسب و کار بینجامد. مطالعه این کتاب به مدیران، صاحبان صنایع و پژوهشگران توصیه می‌شود.

پیشگفتار

فصل اول: کلاندادهها

فصل دوم: کلاندادهها در صنعت بهداشت و درمان

فصل سوم: کلاندادهها در صنعت آموزش

فصل چهارم: کلاندادهها در صنعت تولید

فصل پنجم: کلاندادهها در صنعت خرده‌فروشی

فصل ششم: کلاندادهها در مدیریت بخشهای دولتی

فصل هفتم: کلاندادهها در علوم اجتماعی

فصل هشتم: کلاندادهها در علوم ورزشی

فصل نهم: جمع‌بندی

واژه‌نامه

فهرست ابزارهای گوشیهای تلفن همراه

منابع و مآخذ

فهرست جدول‌ها

فهرست شکل‌ها

در پایان هر فصل جمع‌بندی و پرسشهای مربوط به همان فصل آمده است.