كد كتاب : 1382/ گروه تخصصي : زبان و ادبيات فرانسه ,

خواندن متون علوم انساني و اجتماعي

Lecture de textes en sciences humaines et sociales

نويسنده : دكتر مرتضي كتبي ، دكتر مهري بهرام‌ بيگي

Morteza Kotobi Mehri Bahrambeiguy

طرف مشارکت خارجی : <#f:243/>

978-964-530-492-6

اين كتاب براي دانشجويان رشته زبان فرانسه به عنوان منبع اصلي درس «خـوانـدن متـون علـوم انساني ـ اجتماعي» به ارزش 2 واحد در مقطع كارشناسي تدوين شده است.

دکتر مهری بهرام بیگی، کارشناسي ارشد را در رشته آموزش زبان فرانسه در دانشگاه تربیت مدرس گذرانده و مدرک دکتري خود را در همین رشته از دانشگاه اکس مارسی 1 (اکس آن پرو وانس) فرانسه گرفته است.

از سوابق علمی و اجرایی وی می‌‌توان به مواردی چون معاون مدیریت پژوهشی «سمت»، مدیریت گروه پژوهشی زبان و ادبیات فرانسه «سمت»، معاونت مرکز تحقیق و توسعه علوم انسانی «سمت»، مدیریت کارگروه تدوین آئین‌نامه‌های پژوهشی در معاونت پژوهشی و عضویت در شورای پژوهشی «سمت» اشاره کرد.

کتابهای کتابشناسی گزیده توصیفی رشته فرانسه (کتابهای درسی و کمک درسی)، نامه‌نگاری به زبان فرانسه و خواندن متون علوم انسانی و اجتماعی (با همکاری دکتر کتبی) به قلم دکتر مهری بهرام‌بیگی در «سمت» به چاپ رسیده‌اند و تز دکترای وی با عنوان L'enseignement de l'expression écrite chez les apprenants iraniens توسط انتشارات ANRT دانشگاه Lille 3 فرانسه در سال 2015 چاپ و منتشر شده است.

1. La démographie
2. La géographie humaine