نشست سرپرست جدید سازمان «سمت» با کارکنان برگزار شد

۰۷ آذر ۱۴۰۰ | ۱۶:۵۰ کد : ۳۰۲ اخبار
نشست سرپرست جدید «سمت» در سالن اجتماعات این سازمان با حضور کارکنان و اعضای هیأت علمی برگزار شد.
نشست سرپرست جدید سازمان «سمت» با کارکنان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی «سمت»، حجت‌الاسلام داود مهدوی‌زادگان سرپرست جدید «سمت» در نشستی با حضور کارکنان و اعضای هیأت علمی این سازمان سخنان خود را با اشاره به اینکه سازمان «سمت» نهادی برآمده از آرمان‌های انقلاب اسلامی و خون‌های شهدای ما است آغاز کرد و ادامه داد: این سازمان باید بر این آرمان‌ها بماند و رشد و توسعه پیدا کند. تمام تلاشمان را خواهیم کرد که این سازمان براساس آرمان‌های انقلاب و نظام اسلامی کار خود را پیش‌برد. در سازمان «سمت» کارهای ارزشمندی انجام شده است و برای ادامه کار باید وضع موجود را درک کنیم و برای آینده و تولید کارهای انضمامی برنامه‌ریزی کنیم.

سرپرست سازمان «سمت» با اشاره به اینکه علوم اسلامی و انسانی در جامعه عمومی شده است و این وضع مسئولیت ما را سنگین‌تر می‌کند، بویژه با توجه به گسترش فضای مجازی، باید بهره‌گیری از آن را مدّنظر قرار دهیم و در عین حال مراقب ارزش علم و علماء در جامعه باشیم.

کلید واژه ها: مهدوی زادگان

( ۶ )