آیین نکوداشت منوچهر مهرمحمدی برگزار شد

مراسم نکوداشت محمود مهرمحمدی از مترجمان سازمان مطالعه و تدوین (سمت) و عضو شورای سازمان پژوهش و برنامه‌ریزی آموزشی روز شنبه ۱۳ بهمن‌ماه، با مشارکت سازمان «سمت» در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد.
آیین نکوداشت منوچهر مهرمحمدی برگزار شد

به گزارش روابط عمومی «سمت»، در این مراسم رضا داوری اردکانی استاد برجسته فلسفه، محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش، مجتبی شریعتی نیاسر معاون وزیر علوم، رضوان حکیم‌زاده معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش و تعدادی از اساتید دانشگاه، نویسندگان و پژوهشگران، از جمله رؤیا پورآذر همسر محمود مهرمحمدی، به ایراد سخنرانی پرداختند.
همچنین در این برنامه یک پنل تخصصی با مشارکت و سخنرانی اساتید دانشگاه به مدیریت حسن ملکی برگزار شد. همچنین کتاب «یادمان مهر» که شامل مجموع مقالاتی راجع به محمود مهرمحمدی است، رونمایی شد. سازمان «سمت» نیز با مشارکت در این مراسم، تقدیرنامه‌ای به وی اهدا نمود.
گفتنی است محمود مهرمحمدی دارای سابقه همکاری با سازمان «سمت» بوده و آثاری از جمله کتاب «نظریه‌های برنامه‌ درسی» نوشته جی.پی.میلر را به فارسی ترجمه کرده که توسط این سازمان به چاپ رسیده است.

کلید واژه ها: محمود مهرمحمدی