نگاهی تحلیلی به علم بیان

تعداد صفحات : ۳۰۴
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۱۰۵٬۰۰۰ ریال
کتاب حاضر برای دانشجویان رشته زبان و ادبیات فارسی در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی بلاغت 2 (بیان) به ارزش 2 واحد تدوین شده است امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.

پیشگفتار
فصل اول: کلیات
فصل دوم: مجاز
فصل سوم: تشبیه
فصل چهارم: استعاره
فصل پنجم: نماد
فصل ششم: کنایه
کتابنامه
علم بیان یکی از شاخه‌های مهم بلاغت است که براساس آن می‌توان معنی واحدی را به شیوه‌های گوناگون به کار برد مشروط بر آن که مبتنی بر تخیل باشد. در این فن چهار موضوع مجاز، تشبیه، استعاره، کنایه و دیگر شاخه‌های مرتبط با آنها بررسی می‌شود. در این کتاب با نگاهی تحلیلی به علم بیان و با عنایت به اندیشه‌هایی که تا کنون در این زمینه مطرح شده است، دیدگاه‌ها و مطالب جدیدی عرضه می‌شود. رویکرد این کتاب چنان که از نام آن پیداست صرفاً تکرار تعریف‌ها و شاهد مثال‌های این فن نیست بلکه بنای آن بر بررسی، نقد، تحلیل و گاهی ارائه دیدگاه‌های جدید در این زمینه است.