آموزه ولایت و امامت در پرتو قرآن کریم

مرحله تولید : جدید
قیمت : ۳۱۰٬۰۰۰ ریال
خرید نسخه چاپی

در اثر حاضر با عنوان آموزه ولایت و امامت در پرتو قرآن کریم، مسئله امامت با خاستگاه ولایی توحیدی آن مورد تحقیق است. از این‌رو، بحث مبنایی ولایت در قرآن به‌مثابه زیرساخت و پشتوانه مسئله امامت و در راستای تبیین جایـگاه ولایـت و شئون ولایـی، در دو درس نخست مطرح شده و دروس دیگر به بحث امامـت به عنوان تجلی ولایـت الهی در هدایـت همه‌جانبه انسان و جامعه انسانی اختصاص یافته است. این دروس، مسائل امامت را در دو بُعد‌ امامت عامه و امامت خاصه پی‌گیری نموده است. درس‌های سوم تا نهم به مباحث امامت عامه (مفهوم‌شناسی امامت، تمایز مقام امامت از نبوت در کاربردهای قرآنی، الهی‌بودن منصب امامت، شئون ولایی امام و شرایط و صفات امام) می‌پردازد. درس‌های دهم تا چهاردهم نیز به مباحث امامت خاصه (امامت اهل‌بیت(علیهم‌السلام) در آیات قرآن و مهدویت و دوران غیبت) اختصاص یافته است.