پویایی‌شناسی گروه برای تیمها

شابک : 978-600-110-062-8
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۱۰۵٬۰۰۰ ریال

تیم، ترکیب و گونه‌ای خاص از یک گروه است که اعضای آن، با همکاری متقابل، برای دستیابی به یک هدف مشترک کار و تلاش می‌کنند. بهره‌گیری از تیمها در سازمانها، به ویژه در قرن اخیر، تغییر کرده است؛ زیرا در این عصر مطالعه علمی پویایی گروه به یک زمینه پژوهشی منظم تغییر و تحول یافته است. مطالعه علمی پویایی گروه باعث شده است تا شناخت بیشتری نسبت به نحوه عملکرد تیم و چگونگی بهبود سطح کار آن پیدا کنیم. در شکلهای جدید سازمانی، تیمها جایگزین بسیاری از وظایف مدیریت سنتی می‌شوند؛ آنها با ایجاد شیوه‌ای جدید برای انسجام و هماهنگی بخشهای مختلف یک سازمان برنامه‌ریزی می‌کنند؛ و قادرند این کار را در حالتی مناسب‌تر و مقرون به صرفه‌تر نسبت به طبقات سازمانی سنتی انجام دهند. تیمها، کارها را بهتر انجام می‌دهند، سریع‌تر می‌اموزند و سادهتر از ساختارهای کار سنتی تغییر می‌کنند. این مشخصه‌ها مورد نیاز سازمانهای مدرن است.

یادداشت مترجمان
فصل شانزدهم: تیمهای کاری
فصل هفدهم: تیم‌سازی
منابع و مآخذ

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته‌های علوم اجتماعی در مقطع کارشناسی برای درس «پویایی گروهی»، و همچنین رشته‌های مدیریت دولتی و مدیریت بازرگانی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد برای درس «تحلیل رفتاری-رفتار سازمانی» هر کدام به ارزش 2 واحد و به عنوان منبع اصلی تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.