مدیریت کلان داده‌ها در بخش‌های خصوصی و عمومی

شابک : 978-600-02-0231-6
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۵۵٬۰۰۰ ریال

کلان‌داده‌ها تغییرات گسترده‌ای در دنیای امروز ما ایجاد کرده‌اند. وب‌سایت‌های تجارت الکترونیکی،‌ گوشی‌های تلفن همراه و سایر وسایل الکترونیکی به جمع‌‌آوری داده‌های اعمال روزانه ما می‌پردازند. تحلیل این داده‌ها در محیط کسب و کار می‌تواند باعث خلق ارزش و کسب مزیت رقابتی برای سازمان‌ها شود. این کتاب که نخستین کتاب در زمینه کاربرد کلان‌داده‌ها به زبان فارسی است، در نُه فصل به بررسی کاربردهای کلان‌داده‌ها در بخش‌های خصوصی و دولتی می‌پردازد، فرصت‌ها و چالش‌های استفاده از داده‌ها را در بخش‌های مختلف بیان می‌کند و به روشنی نشان می‌دهد که تحلیل داده‌ها چگونه می‌تواند شفافیت ایجاد کند، به کشف مشکلات و بهبود عملکرد کمک کند، بستری برای تصمیم‌گیری آگاهانه ایجاد ‌کند و به تولید محصولات و ایجاد خدمات و مدل‌های جدید کسب و کار بینجامد. مطالعه این کتاب به مدیران، صاحبان صنایع و پژوهشگران توصیه می‌شود.

پیشگفتار

فصل اول: کلان‌داده‌ها
فصل دوم: کلان‌داده‌ها در صنعت بهداشت و درمان
فصل سوم: کلان‌داده‌ها در صنعت آموزش
فصل چهارم: کلان‌داده‌ها در صنعت تولید
فصل پنجم: کلان‌داده‌ها در صنعت خرده‌فروشی
فصل ششم: کلان‌داده‌ها در مدیریت بخش‎های دولتی
فصل هفتم: کلان‌داده‌ها در علوم اجتماعی
فصل هشتم: کلان‌داده‌ها در علوم ورزشی

فصل نهم: جمع‌بندی
واژه‌نامه
فهرست ابزارهای گوشی‎های تلفن همراه
منابع و مآخذ
فهرست جدول‌ها
فهرست شکل‌ها

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته مدیریت فناوری اطلاعات در مقطع کارشناسی ارشد به عنوان منبع اصلی درس «سیستم‌های اطلاعاتی مدیریت پیشرفته» به ارزش 2 واحد و به عنوان منبع کمک‌درسی برای درس «سیستم‌های پشتیبانی تصمیم‌گیری» تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.