الگوهای روایی افسانه‌ها و اسطوره‌های ایرانی

شابک : 978-600-02-2123-2
مرحله تولید : جدید
قیمت : ۵۰۰٬۰۰۰ ریال

افسانه‌ها و اسطوره‌ها کهن‌ترین و زیباترین آفریده‌های ادبی و خلاقان ذهن بشرند؛ بازتاب اندیشه‌ها و خواست‌ها، آرزوها و آیین‌ها و باورهای دیرین آدمی. شناخت دقیق اجزاء و عناصرسازی آن‌ها، در کنار تجزیه و تحلیل مفهوم و محتوایشان، انسان امروز را به رمز و رازهای افسانه‌ها و اسطوره‌ها می‌رساند و ژرفای اندیشه‌های اخلاقی، فلسفی، دینی و مبانی فکری نیاکانش را به زیبایی نشان می‌دهد. این هر دو، ساختارها و الگوهای ویژه‌ای دارند که آشنایی با آن‌ها راهگشای پژوهشگران مطالعات علوم انسانی و ادبی در شناخت کارکردهای خُرد و کلان، و در نهایت درک هزارتوی معنایی این متون خواهد بود.

پیشگفتار

فصل اول: کلیات
الف) افسانه‌ها
ب) اسطوره‌ها
ج) روایت
فصل دوم: الگوهای ساختاری افسانه‌ها
فصل سوم: الگوهای روایی اسطوره‌های ایرانی

منابع

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته زبان و ادبیات فارسی گرایش ادبیات روایی به عنوان منبع اصلی «الگوهای روایی افسانه‌‌ها و اسطوره‌‌های ایرانی» در مقطع کارشناسی ارشد به ارزش 2 واحد تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی، سایر علاقه‌‌‌مندان نیز از آن بهره‌‌مند شوند.