نقش قرآن در ایجاد انگیزه فراورده‌های علمی بشر

مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۱۸۰٬۰۰۰ ریال
خرید نسخه چاپی

قرآن انگیزه‌بخش فراورده‌های علمی مدنیت اسلامی است و با ارائه حقایق کلی و اساسی مربوط به جهان می‌کوشد آدمی را در راه تکامل شخصیت و نوع خود، هدایت کند. همان‌گونه که در کتاب حاضر به صورت همه‌جانبه و گسترده انعکاس یافته است، قرآن، انسان را به استفاده از اساسی‌ترین روش‌های علمی- تحقیقی روز رهنمون می‌کند. این کتاب علمی - تحقیقی، با استفاده از آثار معتبر و با رعایت موازین و روش‌های تحقیق و کاربرد بجا، صحیح و منطقیِ آیات قرآن، نگاشته شده است.

نظر استاد رهنما
تقریظ (1)
تقریظ (2)
فصل اول: مروری به گذشته موضوع
فصل دوم: ویژگیهای علمی قرآن
فصل سوم: انگیزه‌های علمی قرآن
فصل چهارم: تحولات علمی ـ فرهنگی جهان در پرتو قرآن
منابع

کتاب نقش قرآن در ایجاد انگیزه فراورده‌های علمی بشر که با مدیریت آکادمی علوم افغانستان جهت تولید محتوا و با حمایت مادی و معنوی سازمان «سمت» منتشر شده، به دانش‌پژوهان و علاقه‌مندان تقدیم می‌گردد. ضمن سپاس از حمایت‌های رئیس محترم «سمت»، جناب آقای دکتر احمد احمدی، امید است این گام کوچک در اعتلای فرهنگ و دانش کشور دوست افغانستان مؤثر افتد.