سیر اندیشه اقتصادی متفکران مسلمان

تاریخ انتشار : فروردین ۱۳۹۵
شابک : 978-600-02-0286-6
مرحله تولید : چاپ شده
برگزیده : شایسته تقدیر چهارمین جشنواره اقتصاد اسلامی، 1396 ، شایسته تقدیر سی و پنجمین دوره جشنواره کتاب سال جمهوری اسلامی ایران ، 1396
قیمت : ۲۸۵٬۰۰۰ ریال

کتاب سیر اندیشه اقتصادی متفکران مسلمان، در نوع خود، از نظر موضوعی تألیف جدیدی است. مؤلف در این کتاب کوشیده است تا با دقت به کندوکاو در اندیشه‌های اقتصادی متفکران مسلمان بپردازد و در این راستا به منابع متنوع بسیاری استناد جسته است. نویسنده در این کتاب به‌خوبی تحول و تکامل نظریه‌های اقتصادی مسلمانان در بستر تاریخ و میراث ارزشمند گذشتگان را نشان داده است. تبیین نگره‌های متنوع فقهی، فلسفی و اخلاقی و اثرگذاری آنها در تفکر اقتصادی جوامع مسلمانان از دیگر ویژگی‌های این نوشتار است. این کتاب با تأمل در اندیشه‌های بزرگان تمدن اسلامی، ابزاری مهم در جهت نظریه‌پردازی و ارائه الگوهایی برای دنیای معاصر فراهم کرده است.

پیشگفتار
فصل اول: مفاهیم و کلیات
فصل دوم: اندیشه‌های اقتصادی تا پایان قرن چهارم هجری قمری
فصل سوم: اندیشه‌های اقتصادی تا پایان قرن هفتم هجری قمری
فصل چهارم: اندیشه‌های اقتصادی از قرن هفتم تا دوره معاصر
فصل پنجم: سیری در ادبیات معاصر اقتصاد اسلامی
منابع و مآخذ
پیوست
نمایه موضوعی

کتاب حاضر برای دانشجویان رشته علوم اقتصادی در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی درس «سیر اندیشه‌های اقتصادی: متفکران اسلامی» به ارزش 2 واحد تدوین شده است. امید است علاوه بر جامعه دانشگاهی سایر علاقه‌مندان نیز از آن بهره‌مند شوند.